Skip to content
Menu
Menu
imgheader_1600-650

Over ons

Schrumpf Bouwstoffen BV is een toonaangevende specialist op het gebied van het afdichten van voegen in ondergrondse en bovengrondse betonconstructies door gebruik van voegenbanden, dilatatievoegenbanden- stortvoegenbanden en bekistingssystemen en vloerprofielen.

Naast bovengenoemde producten leveren wij ook injectieslangen, deuvels en glijdopleggingen, oplegblokken, wand- en gevelprofielen, afdichtingsmembranen, lijmen en kitten.

Kortom : alles wat nodig is voor een waterdichte betonconstructie!

Het bedrijf is in diverse ondernemingsvormen al meer dan vijf decennia in dit specifieke marktsegment aanwezig waardoor onze kennis zeer uitgebreid is. Onze technische adviseurs kunnen in alle bouwstadia vakkundige adviezen voor het toepassen van onze kwaliteitsproducten geven. Dit kan bij u op kantoor en op bouwlocatie.

Kennissessie en lunchlezing

Over ons

Ruim vóór de presentatie overleggen wij welke presentatie het beste aansluit bij uw doelgroep en hoeveel tijd er ingeruimd moet worden voor vragen.

MAATWERK
Niet één presentatie is gelijk. Wij passen deze aan op de vragen die u heeft of specifiek op een werk wat u gaat maken, met mogelijkheid van een toolbox-meeting op de bouwplaats.

BOUWFOUTEN
De meeste kennissesies sluiten we af met afbeeldingen van bouwfouten (vaak heel herkenbaar).

Advies op maat

Schrumpf zw 360 - advies op maat

Adviseren begint al bij het ontwerp en loopt door tot de oplevering.

Partner in:


  • Onderwijs
  • Ontwerp
  • Bestek
  • Uitvoering en Gebruik

Inspectie

Schrumpf inspectie

Schrumpf Bouwstoffen hecht groot belang aan het juist toepassen van haar producten. Onze binnen- en buitendienst medewerkers zijn volledig op de hoogte van alle kenmerken van onze producten. Zij kunnen u dan ook bij alle fasen van het bouwproces met raad en daad bijstaan, bv: in de vorm van een toolbox meeting voor aanvang montagewerkzaamheden. Daarnaast kan Schrumpf Bouwstoffen op aanvraag ook toepassingsinspecties, met bijhorende rapportage, verzorgen. Aan deze dienst zijn kosten verbonden.

Een gedetailleerde inspectie, na levering / bij montage van Schrumpf producten, kan, op aanvraag verzorgd worden.

DIRECTIE

EEN PRODUCT, EEN VISIE – specialist op het gebied van voegenband.

De bouwwereld is aan voortdurende veranderingen onderhevig en vraagt daarom constante aanpassing van product en bijstelling van de bedrijfsvisie. Regelmatig wordt Schrumpf Bouwstoffen gevraagd om bouwgerelateerde producten in het leveringspakket op te nemen en/of ontwikkelen wij zelf nieuwe toepassingen. Uitgangspunt blijft echter :

“Specialist in het afdichten van onder- en bovengrondse bouwkundige dilataties, voegenbanden, stortnaden en dilatatie profielen”.

Steeds eerder in het bouwproces doen ontwerpers een beroep op onze know-how en jarenlange ervaring. Steeds vaker vraagt men ons om in een vroeg stadium al mee te denken over het afdichten van bouwkundige dilataties en stortnaden. Het bedenken van intelligente oplossingen voor onze relaties zien wij dan ook als onze core-business.

Door ervaring bij grote complexe projecten mogen onze adviseurs in binnen- en buitendienst zich met recht specialisten op het gebied van voegenband noemen. Met onze ervaring is het maken van de keuze welk type voegenband toe te passen misschien wel het minst moeilijke.

Het hele uitvoeringsproces wat daarna komt, leveren van de juiste vormstukken op de juiste locatie, een lasplanning meegaat met de stortplanning, het aanpassen van vormstukken omdat de theorie anders kan zijn dan de praktijk, omgaan et veranderingen in bouwplanning, mee-denken, kortom het hele uitvoeringsproces rond de waterdichte dilatatie/stortnaad, dat is een vak dat wij in de puntjes beheersen.

Roland van der Zee

06-53376788
e-mail: rolandvanderzee@schrumpf.nl

Roland van der Zee -schrumpf Bouwstoffen