Bedrijf

Schrumpf Bouwstoffen BV is een toonaangevende specialist op het gebied van het afdichten van voegen in ondergrondse en bovengrondse betonconstructies door gebruik van voegenbanden, dilatatievoegenbanden- stortvoegenbanden en bekistingssystemen en vloerprofielen.

Naast bovengenoemde producten leveren wij ook injectieslangen, deuvels en glijdopleggingen, oplegblokken, wand- en gevelprofielen, afdichtingsmembranen, lijmen en kitten.

Kortom : alles wat nodig is voor een waterdichte betonconstructie!

Het bedrijf is in diverse ondernemingsvormen al meer dan vijf decennia in dit specifieke marktsegment aanwezig waardoor onze kennis zeer uitgebreid is. Onze technische adviseurs kunnen in alle bouwstadia vakkundige adviezen voor het toepassen van onze kwaliteitsproducten geven. Dit kan bij u op kantoor en op bouwlocatie.

 

Presentatie en lunchlezing

OVERLEG

Ruim vóór de presentatie overleggen wij welke presentatie het beste aansluit bij uw doelgroep en hoeveel tijd er ingeruimd moet worden voor vragen.

MAATWERK

Niet één presentatie is gelijk. Wij passen deze aan op de vragen die u heeft of specifiek op een werk wat u gaat maken, met mogelijkheid van een toolbox-meeting op de bouwplaats.

BOUWFOUTEN

De meeste presentaties sluiten we af met afbeeldingen van bouwfouten (vaak heel herkenbaar).

Uitgebreide informatie onder hoofdstuk KENNISCENTRUM

 

Advies op maat

advies op maat 1

Adviseren begint al bij het ontwerp en loopt door tot de oplevering.

Uitgebreide informatie onder hoofdstuk KENNISCENTRUM

 

Inspectie

inspectie

Schrumpf Bouwstoffen BV hecht groot belang aan het juist toepassen van haar producten. Onze binnen- en buitendienst medewerkers zijn volledig op de hoogte van alle kenmerken van onze producten. Zij kunnen u dan ook bij alle fasen van het bouwproces met raad en daad bijstaan, bv: in de vorm van een toolbox meeting voor aanvang montagewerkzaamheden. Daarnaast kan Schrumpf Bouwstoffen BV op aanvraag ook toepassingsinspecties, met bijhorende rapportage, verzorgen. Aan deze dienst zijn kosten verbonden.

Een gedetailleerde inspectie, na levering / bij montage van Schrumpf producten, kan, op aanvraag verzorgd worden.

 

Partner in:

banner vo do

Onderwijs, Ontwerp, Bestek, Uitvoering en Gebruik