Skip to content
Menu
Menu
imgheader_1600-650

Kennissessie

Schrumpf Kennissessie

Je kennis over het waterdicht maken van dilataties in betonconstructies bijspijkeren?

Nodig ons uit voor een kennissessie!

Tijdens onze kennissessie, bij jou op locatie, delen wij onze expertise over het afdichten van bouwkundige dilataties met jou en je team. Elke dilatatie is anders en vraagt daarom ook om zijn eigen specifieke waterdichte oplossing. Wil je hier alles over weten? Nodig ons dan uit voor een kennissessie.

Vragen als: ‘Welk profiel biedt hier de beste oplossing?’, ‘Waar moet je op letten?’ of ‘Hoe maak je de beste keuze?’ worden tijdens de kennissessie besproken. Daarnaast krijg je inzicht in hoe om te gaan met specifieke toepassingen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een ondergrondse uitbreiding (bestaande bouw / nieuwbouw), een kelder waterdicht maken en/of herstellen en hoe om te gaan met waterdruk.

Natuurlijk vertellen we tijdens de kennissessie ook alles over de laatste ontwikkelingen en noviteiten. En we staan stil bij de toepassing van dilataties als bouwkundig detail. We bespreken verschillende mogelijke bouwfouten en bekijken producten die een oplossing kunnen bieden.

Na afloop is jouw team weer helemaal bijgespijkerd en op de hoogte van de mogelijkheden en beschikbare oplossingen. 

Bent u Registerconstructeur-ontwerper of toetser ( RC/RO/RT)? Door deelname aan onze Kennissessie kunt u KE/PE punten behalen!
Heeft u interesse in onze Kennissessie? Neem dan contact met ons op: uw aanspreekpunt is Roland van der Zee / 06-53376788