Bij Schrumpf Bouwstoffen krijgt u advies op maat, wij denken graag met u mee in het gehele bouwproces !

Aan de hand van praktijkvoorbeelden zoals projecten als FLOOWN23 Westfrisiaweg, Sas van Vreeswijk, Houthavens, IXAS Amsterdam, Tunnel Avenue2 Maastricht en Spoortunnel Crommelijn Delft, beschikt Schrumpf Bouwstoffen over uitgebreide ervaring ten aanzien van ontwerp, engineering, inkoop en bouwbegeleiding van grote infrastructurele projecten.
Met de werkvoorbereiding en uitvoering kunnen alle details die van toepassing zijn, doorgenomen en gecontroleerd worden op praktische uitvoering. De uitwerkingen van de moten en systemen kunnen uitgewerkt worden in PDF-, DWG– en 3D-formaat.

Na goedkeuring van de moten en systemen volgt er een concept planning. Deze planning wordt besproken met de werkvoorbereiding en uitvoering.
Als de planning akkoord wordt bevonden, volgt de definitieve planning en de opstart van de produktie.

Gezien de korte bouwtijd en het belang van een goede lasplanning is het van belang tijdig een overleg te plannen met alle betrokkenen. Met elkaar worden afspraken gemaakt, ook hoe te handelen mocht e.e.a. uitlopen. Insteek hierbij is dat er geen vertraging optreedt en dat de voortgang van het project gewaarborgd blijft.

 De laswerkzaamheden kunnen in overleg geheel op de planning van het uitvoeringsproces worden afgestemd. Dit betekent dat ook buiten de normale werktijden, zoals ’s-avonds of in het weekend, laswerkzaamheden kunnen plaatsvinden. Ook kan het aantal lassers naar wens opgeschaald worden.

 Daarnaast worden de laswerkzaamheden uitgevoerd door VCA-gecertificeerde monteurs; de producent van de voegenbanden heeft   voor het maken van voegenband – vormstukken een eigen interne kwaliteitsprocedure.

Schrumpf laswerk