Skip to content
Menu
Menu
imgheader_1600-650

Advies op maat

Bij Schrumpf Bouwstoffen denken wij graag met u mee en krijgt u advies op maat gedurende het gehele bouwproces!

Schrumpf Bouwstoffen beschikt over uitgebreide ervaring ten aanzien van ontwerp, engineering, inkoop en bouwbegeleiding van grote infrastructurele projecten.

Aan de hand van praktijkvoorbeelden zoals projecten als FLOOWN23 Westfrisiaweg, Sas van Vreeswijk, Houthavens, IXAS Amsterdam, Tunnel Avenue2 Maastricht en Spoortunnel Crommelijn Delft
Met de werkvoorbereiding en uitvoering kunnen alle details die van toepassing zijn, doorgenomen en gecontroleerd worden op praktische uitvoering. De uitwerkingen van de moten en systemen kunnen uitgewerkt worden in PDF-, DWG– en 3D-formaat.

Na goedkeuring van de moten en systemen volgt er een concept planning. Deze planning wordt besproken met de werkvoorbereiding en uitvoering.
Als de planning akkoord wordt bevonden, volgt de definitieve planning en de opstart van de produktie.

Gezien de korte bouwtijd en het belang van een goede lasplanning is het van belang tijdig een overleg te plannen met alle betrokkenen. Met elkaar worden afspraken gemaakt, ook hoe te handelen mocht e.e.a. uitlopen. Insteek hierbij is dat er geen vertraging optreedt en dat de voortgang van het project gewaarborgd blijft.

Schrumpf zw 360 - advies op maat
Schrumpf zw 360 – advies op maat

Laswerkzaamheden kunnen in overleg geheel op de planning van het uitvoeringsproces worden afgestemd. Dit betekent dat ook buiten de normale werktijden, zoals ’s-avonds of in het weekend, onze laswerkzaamheden kunnen plaatsvinden, het aantal lassers kan naar wens opgeschaald worden.

Uiteraard worden de laswerkzaamheden uitgevoerd door VCA-gecertificeerde monteurs; de producent van de voegenbanden heeft- voor het maken van voegenband – vormstukken een eigen interne kwaliteitsprocedure. Daarnaast worden alle lassen en vulkanisaties onder garantie uitgevoerd.

Advies op maat? Neem contact met ons op! Bel 0162-517700 of stel je vraag

Schrumpf Bi-elastisch Bi-24