Skip to content
Menu
Menu

Aardbevingsprofielen

Gedurende de laatste jaren zijn de eisen, welke aan de toe te passen materialen wordt gesteld, steeds meer aangescherpt mn voor aardschokbestendige vloerprofielen, denk daarbij aan de toepassing in ziekenhuizen, appartementen, luchthavens en parkeergarages.

Ons leveringsgamma van de vloerprofielen bestrijkt een groot gebied te weten van

schrumpf aardbevingsprofiel-resultaat

Omschrijving

Gedurende de laatste jaren zijn de eisen, welke aan de toe te passen materialen wordt gesteld, steeds meer aangescherpt mn voor aardschokbestendige vloerprofielen, denk daarbij aan de toepassing in ziekenhuizen, appartementen, luchthavens en parkeergarages

Om hier aan tegemoet te komen is door SCHRUMPF Bouwstoffen een reeks van aardschokbestendige profielen opgenomen, welke zich kenmerken door de esthetische vormgeving alsmede zeer geschikt voor grote bewegingsopname.

Bij de keuze van het juiste dilatatie-vloerprofiel dient men in ieder geval de volgende punten goed in ogenschouw te nemen.

DILATEREND VERMOGEN

Het dilaterend vermogen van het toe te passen dilatatie-vloerprofiel moet in overeenstemming zijn met de te verwachte werking van de dilatatievoeg.

De breedte van de dilatatievoeg moet altijd corresponderen met het toe te passen vloerprofiel.

Het belastingvermogen van het dilatatie-vloerprofiel dient minimaal gelijk te zijn aan de gebruiksbelasting.

De constructiehoogte van het profiel (=afwerkhoogte) dient met de dikte van de afwerkvloer overeen te komen, zodat de bovenzijde van het profiel volledig gelijk met de afwerkvloer komt te liggen.

In gevallen waarbij de constructiehoogte van het profiel te laag is dient het profiel op hoogte gesteld te worden, zie aanwijzingen voor de montage van vloerprofielen.

Voor specifieke vragen kunt u het beste contact op nemen met onze adviseurs of mail naar Verkoop@schrumpf.nl