Parkeergarage

Onderstaand volgt  een overzicht van een aantal producten voor de toepassing van de bouw van parkeergarages in appartementencomplexen, winkelcentra, kantoren, luchthavens etc – Heeft u vragen ?
Bel: 0162-517700 of stuur een mail naar: verkoop@schrumpf.nl

Parkeergarages

Ondergrondse / bovengrondse parkeergarages hebben vaak meerdere verdiepingen en zijn meestal gekoppeld óf bevinden zich onder een winkelcentrum, appartementengebouw of uitgaansgelegenheid zoals het project Sir Winston te Rijswijk. In dit project zijn diverse kolommen voorzien van kolombescherming met logo, tekst en afbeeldingen. Op deze manier zijn de kolommen beschermt tegen beschadigingen alswel de voertuigen.

Schrumpf-sirwinston-kolombescherming

Gezien de omvang van de constructie zijn de bouwkundige dilataties onvermijdelijk. De eisen voor deze dilataties zijn hoog : waterdicht op het parkeerdek  – overrijdbaar – waterdruk beneden maaiveld – soepele voertuigpassages.

Parkeergarage-vloer repareren door opnieuw te dilateren? kijk naar onze oplossing. Schrumpf Bouwstoffen heeft hier diverse profielen voor om het parkeerdek waterdicht te maken zoals het waterdicht Parkeerdekprofiel type SBS-190

Vragen ? verkoop@schrumpf.nl

Schrumpf Kolombeschermer-detail met auto
Schrumpf-sirwinston-wandbescherming
Schrumpf-sirwinston-kolombescherming