DIRECTIE

EEN PRODUCT, EEN VISIE – specialist op het gebied van voegenband.

De bouwwereld is aan voortdurende veranderingen onderhevig en vraagt daarom constante aanpassing van product en bijstelling van de bedrijfsvisie. Regelmatig wordt Schrumpf Bouwstoffen BV gevraagd om bouwgerelateerde producten in het leveringspakket op te nemen en/of ontwikkelen wij zelf nieuwe toepassingen. Uitgangspunt blijft echter :

“Specialist in het afdichten van onder- en bovengrondse bouwkundige dilataties, voegenbanden, stortnaden en dilatatie profielen”.

Steeds eerder in het bouwproces doen ontwerpers een beroep op onze know-how en jarenlange ervaring. Steeds vaker vraagt men ons om in een vroeg stadium al mee te denken over het afdichten van bouwkundige dilataties en stortnaden. Het bedenken van intelligente oplossingen voor onze relaties zien wij dan ook als onze core-business.

Door ervaring bij grote complexe projecten mogen onze adviseurs in binnen- en buitendienst zich met recht specialisten op het gebied van voegenband noemen. Met onze ervaring is het maken van de keuze welk type voegenband toe te passen misschien wel het minst moeilijke.

Het hele uitvoeringsproces wat daarna komt, leveren van de juiste vormstukken op de juiste locatie, een lasplanning  meegaat met de stortplanning, het aanpassen van vormstukken omdat de theorie anders kan zijn dan de praktijk, omgaan et veranderingen in bouwplanning, mee-denken, kortom het hele uitvoeringsproces rond de waterdichte dilatatie/stortnaad, dat is een vak dat wij in de puntjes beheersen.

 

Roland van der Zee

Schrumpf Bouwstoffen-RolandvanderZee-directeur