Skip to content
Menu
Menu
imgheader_1600-650

Masterclass

Masterclass Dilataties (KE/PE)

Wij verzorgen graag bij u op locatie een masterclass ”op maat”.  Tijdens deze interactieve masterclass geven wij, als specialist en deskundige op het gebied van dilataties, inzicht in hoe om te gaan met specifieke toepassingen bij bijv. een ondergrondse uitbreiding, een kelder waterdicht maken of herstellen en hoe om te gaan met waterdruk.

Bij deze problematiek staan we uitgebreid stil bij de toepassing van dilataties als bouwkundig detail, worden er verschillende mogelijke bouwfouten besproken en zullen diverse producten bekeken worden.

Overleg en specieke problematiek

Ruim vóór onze masterclasses overleggen wij graag met u welke specifieke problematiek het beste aansluit bij uw doelgroep en op welke manier wij onze specialisatie met uw medewerkers of studenten kunnen uiteenzetten.

Bent u Registerconstructeur-ontwerper of toetser ( RC/RO/RT)? Door deelname aan onze masterclasses kunt u KE/PE punten behalen!
Heeft u interesse  in onze Masterclass? Neem dan contact met ons op: uw aanspreekpunt is Roland van der Zee / 06-53376788