Schrumpf, dé specialist voor het afdichten van voegen in ondergrondse en bovengrondse betonconstructies

Schrumpf Bouwstoffen BV is een toonaangevende specialist op het gebied van het afdichten van voegen in ondergrondse en bovengrondse betonconstructies door gebruik van  oa voegenband, dilatatievoegenbanden- stortvoegenbanden en bekistingssystemen en vloerprofielen.

Naast bovengenoemde producten leveren wij ook injectieslangen, deuvels en glijdopleggingen, oplegblokken, wand- en gevelprofielen, afdichtingsmembranen, lijmen en kitten. Kortom : alles wat nodig is voor een waterdichte betonconstructie!

Vragen of meer informatie ? Bel, mail of stuur een bericht via Whatsapp 

Productoverzicht

Uitgelicht

Speciaal voor het afdichten van constructieve dilatatievoegen tussen bestaande bouw en nieuwbouw!

Schrumpf SBI- verloren bekisting voor toepassing om de volledige vloer incl. de dilatatievoeg in één arbeidsgang uit te voeren!

Schrumpf  Vloerprofiel 426-020-Aluminium, kleur inlage leverbaar in grijs en zwart,
Speciale prijs  € 14,95 per meter !

Projectvoorbeelden

Schrumpf Viaduct spoor Utrecht - Leidsche Rijn

Voor de meer dan 10.000 bruggen en viaducten heeft Schrumpf Bouwstoffen voor zowel (ver)nieuwbouw als renovatie verschillende producten zoals voegprofielen ACME, opleggingen – als oplegblok ATLAS op rubberopleggingen

Schrumpf wandbeschermers, hoekbeschermers en kolombeschermers voor zorgcentra en ziekenhuizen

Schrumpf-bouwstoffen-Molenbossen-balkon-voegprofiel-op-kleur

Tegenwoordig worden er diverse woning- en appartementen gebouwd met een parkeergarage en een luxe uitstraling. Juist in deze bouwcomplexen zijn er diverse producten van Schrumpf van toepassing zoals voegprofielen op kleur – 20-serie